Časopis Maso

odborný časopis pro obor zpracování masa

časopis Maso č. 1/2016

Titul zatím nelze objednat.

Časopis Maso odborným způsobem z pohledu technologického, technického, hygienického, ekonomického… více

Témata: gastronomie, odborné, živočišná výroba

Kategorie: Gastronomie
Jazyk: česky
Formát: A4, 21,0 × 29,7 cm
Počet stran: 64
Vychází: dvouměsíčník (6 vydání za rok)
Cena za vydání: 87 Kč

Popis časopisu

Časopis Maso odborným způsobem z pohledu technologického, technického, hygienického, ekonomického i organizačního zpracovává a publikuje vlastní i převzaté články ze světového odborného tisku z oblasti produkce a zpracování masa.

Časopis maso je určen: pro manažery a majitele provozů masného, drůbežářského a rybného průmyslu; pro technology ve zpracovatelském průmyslu; pro distributory a prodejce masa a masných výrobků; pro pedagogy, studenty a učně odborných škol všech stupňů.

Přináší Informace: o technologiích, technice a hygieně při zpracování a prodeji masa a masných výrobků.


Pravidelné rubriky

  • jatečná zvířata
  • jatečnictví
  • stroje a zařízení
  • technologie
  • výstavy
  • obchod
  • hygiena
  • legislativa
  • vzdělání
  • výzkum
  • kronika
  • novinky

Parametry časopisu

Země původu: Česká republika
Typ titulu: odborný časopis
Doporučený věk: od 25 do 60 let
Jazyk: česky
Vychází: dvouměsíčník, 6 vydání za rok
Počet stran: 64
Rozměry: A4; 21,0 × 29,7 cm (šířka × výška)
Vazba: lepená, V2
Cena za vydání: 87 Kč
Vydavatel: České a slovenské odborné nakladatelství, spol. s r. o.
Vychází od roku: 1990 (35. ročník)
Evidenční číslo: MK ČR E 5202
ISSN: 1210-4086
EAN: -
Web: www.maso.cz