Časopis Food Service
magazín pro management gastronomie, hotelnictví
V archivu najdete starší vydání časopisu Food Service.
Titul zatím nelze objednat.
Food-Service – odborný magazín nejen pro management gastronomie, hotelnictví a účelového… více
Témata: gastronomie, odborné
Kategorie: | Gastronomie |
---|---|
Jazyk: | česky |
Formát: | A4, 21,0 × 29,7 cm |
Počet stran: | 52 – 56 |
Vychází: | měsíčník (10 vydání za rok) |
Cena na stánku: | neuvedeno |
Popis časopisu
Food-Service – odborný magazín nejen pro management gastronomie, hotelnictví a účelového stravování. Přináší aktuální informace o dění v oboru, o nejnovějších trendech, zajímavých konceptech.
Součástí časopisu Food-Service je odborná příloha pro kuchaře a cukráře Minutka. Tato příloha nahrazuje od 1.1. 2009 samostatný čtvrtletník Minutka. Čtenář tak bude mít k dispozici ucelený balíček odborných informací v jednom sešitu.
Redakce časopisu Food-Service každoročně sestavuje žebříček TOP obratově nejsilnějších hotelů, uděluje Bronzovou plaketu Jaroslava Vašaty za úspěšný gastronomický koncept a vydává vlastní edici odborných publikací.
Pravidelné rubriky
- zprávy z domova i ze zahraničí
- konference, veletrhy, výstavy
- F&B
- management
- hotelnictví
- gastronomie
- analýzy, statistiky, srovnávací studie
- zprávy z profesních sdružení
- zajímavé výrobky na trhu
- poradce pro dobrý nákup
- společenský objektiv
Parametry časopisu
Země původu: | Česká republika |
---|---|
Typ titulu: | odborný časopis |
Doporučený věk: | neuvedeno |
Jazyk: | česky |
Vychází: | měsíčník, 10 vydání za rok |
Počet stran: | 52 – 56 |
Rozměry: | A4; 21,0 × 29,7 cm (šířka × výška) |
Vazba: | neuvedeno |
Cena na stánku: | neuvedeno |
Vydavatel: | České a slovenské odborné nakladatelství, spol. s r. o. |
Vychází od roku: | neuvedeno |
Evidenční číslo: | MK ČR |
ISSN: | 1210-406X |
EAN: | - |
Web: | www.foodservice.cz |