Časopis Food Service

magazín pro management gastronomie, hotelnictví

časopis Food Service č. 9/2011

Titul zatím nelze objednat.

Food-Service – odborný magazín nejen pro management gastronomie, hotelnictví a účelového… více

Témata: gastronomie, odborné

Kategorie: Gastronomie
Jazyk: česky
Formát: A4, 21,0 × 29,7 cm
Počet stran: 52 – 56
Vychází: měsíčník (10 vydání za rok)
Cena na stánku: neuvedeno

Popis časopisu

Food-Service – odborný magazín nejen pro management gastronomie, hotelnictví a účelového stravování. Přináší aktuální informace o dění v oboru, o nejnovějších trendech, zajímavých konceptech.

Součástí časopisu Food-Service je odborná příloha pro kuchaře a cukráře Minutka. Tato příloha nahrazuje od 1.1. 2009 samostatný čtvrtletník Minutka. Čtenář tak bude mít k dispozici ucelený balíček odborných informací v jednom sešitu.

Redakce časopisu Food-Service každoročně sestavuje žebříček TOP obratově nejsilnějších hotelů, uděluje Bronzovou plaketu Jaroslava Vašaty za úspěšný gastronomický koncept a vydává vlastní edici odborných publikací.


Pravidelné rubriky

  • zprávy z domova i ze zahraničí
  • konference, veletrhy, výstavy
  • F&B
  • management
  • hotelnictví
  • gastronomie
  • analýzy, statistiky, srovnávací studie
  • zprávy z profesních sdružení
  • zajímavé výrobky na trhu
  • poradce pro dobrý nákup
  • společenský objektiv

Parametry časopisu

Země původu: Česká republika
Typ titulu: odborný časopis
Doporučený věk: neuvedeno
Jazyk: česky
Vychází: měsíčník, 10 vydání za rok
Počet stran: 52 – 56
Rozměry: A4; 21,0 × 29,7 cm (šířka × výška)
Vazba: neuvedeno
Cena na stánku: neuvedeno
Vydavatel: České a slovenské odborné nakladatelství, spol. s r. o.
Vychází od roku: neuvedeno
Evidenční číslo: MK ČR
ISSN: 1210-406X
EAN: -
Web: www.foodservice.cz