Časopis Kondice

časopis pro ženy, které mají energii

časopis Kondice č. 10/2024

Časopis Kondice je první lifestylový časopis o zdraví, kráse a vitalitě. Spojuje v sobě lékařskou… více

Témata: zdraví, lifestyle, volný čas, životní styl, rozhovory, kosmetika

Kategorie: Zdraví
Jazyk: česky
Formát: 21,5 × 27,0 cm
Počet stran: 100 – 108
Vychází: měsíčník (10 vydání za rok)
Cena na stánku: 64,90 Kč | 3,49 EUR

Papírové předplatné

výtisky do poštovní schránky

Roční předplatné + společenská hra Mindok Sobek
10 vydání dárek v ceně 499 Kč
699 Kč

Předplaťte si nyní časopis Kondice na celý rok a získejte společenskou hru Sobek v hodnotě 499 Kč jako dárek. Poblíž staveniště nového chrámu zasvěceného bohu Sobkovi vyrostlo i velké tržiště, zásobované loděmi po proudu Nilu, a dva cechy obchodníků soupeří o přízeň zákazníků. Jde o to vybírat nejvýhodnější dílky a ve správné chvíli využívat mocné efekty osob, jen se při tom vyhýbat lákavé korupci. Sobek totiž zahrne přízní spíše toho počestnějšího obchodníka…

Roční předplatné + Sada: Lirene SC na opalování (3 produkty-hydr.emulze,urychlovač opálení,těl.mléko)
10 vydání
699 Kč

Předplaťte si Kondici na rok a získejte balíček kosmetiky Lirene na opalování v hodnotě 747 Kč.

Balíček kosmetiky Lirene Nezapomeňte svou pleť efektivně chránit před sluníčkem v létě i zimě. Hydratační emulze a urychlovač opálení s karotenovým opálením na opalování účinně chrání pokožku před škodlivým UVA a UVB zářením a chrání DNA uvnitř kožních buněk před poškozením způsobeným slunečním zářením. Součástí balíčku je i ulevující balzám po opalování, který pomůže při spálení pokožky. Okamžitě odstraňuje následky nadměrného slunění a poskytuje úlevu. Díky obsahu D-panthenolu a alantoinu má zklidňující účinek a snižuje efekt pálení kůže.

Balíček obsahuje
Lirene SC Hydratační emulzi na opalování SPF 30, 150 ml + 25 ml extra
Lirene SC Urychlovač opálení s karotenovým olejem SPF 10, 150 ml
Lirene SC SOS tělové mléko pro pokožku podrážděnou sluncem, 150 ml

Cena zahrnuje poštovné a balné.

Neváhejte a objednávejte ihned. Nabídka platí jen do vyč

Roční předplatné + sada kosmetiky Avon Anew Power (krém, sérum, oční krém)
10 vydání dárek v ceně 1.217 Kč
699 Kč

Předplaťte si nyní časopis Kondice na celý rok a získejte sadu krémů Avon Anew Power v hodnotě 1.217 Kč jako dárek. Získejte kompletní sadu pro výrazné omlazení pleti i očního okolí. Sada obsahuje tyto produkty: Avon Obnovující Anew Power krém (50 ml), Obnovující Anew Power sérum (30 ml), Obnovující Anew Power oční krém (15 ml). Cena zahrnuje poštovné a balné.

Roční předplatné + sada bio olejů Serotonin tančí s Dopaminem (2 x 10 ml)
10 vydání dárek v ceně 999 Kč
699 Kč

Předplaťte si nyní časopis Kondice na celý rok a získejte sadu Bio olejů Serotonin tančí s Dopaminem v hodnotě 999 Kč jako dárek. DUO pro tělo, mysl a duši při vyčerpání a ztrátě imunity. Potřebujete dobít energii a podpořit vitalitu? Vsaďte na osvědčené BIO bylinky, které vám pomohou. Mátový esenciální olej v BIO kvalitě vás dokáže rozproudit a během chvíle ulevit také například od bolesti hlavy nebo nevolnosti. Po přímé aromaterapii naleznete chuť a sílu udělat svůj den radostný, smysluplný a jen tak někdo a něco vás nerozhodí. Naopak BIO esenciální olej z Levandule Chodouňské je skvělým pomocníkem pro zklidnění a kvalitní spánek. Objevte sílu a klid, které přináší tato jedinečná kombinace esenciálních olejů. Oleje jsou vynikající k přímé aromaterapii na vnitřních zápěstích a spáncích.

Roční předplatné + ročník časopisu Kondice 2023 a speciál Skvělé tělo: Jóga začátečníci
10 vydání dárek v ceně 1.211 Kč
699 Kč

Předplaťte si nyní časopis Kondice na celý rok a získejte kompletní ročník časopisu Kondice 2023 včetně dvou speciálů s DVD + magbook Skvělé tělo Jóga začátečníci v celkové hodnotě 1.211 Kč jako dárek. Celkem získáte 11 vydání časopiu Kondice z roku 2023 a 2 speciály s DVD (Jóga s DVD 5 elementů jóga, Jóga s DVD Vyladěné vztahy).

Roční předplatné + přírodní deodoranty The Natural Deodorant
10 vydání dárek v ceně 978 Kč
699 Kč

Předplaťte si nyní časopis Kondice na celý rok a získejte set přírodních deodorantů The Natural Deodorant v hodnotě 978 Kč jako dárek. Britská značka The Natural Deodorant Co. nabízí 100% přírodní veganské deodoranty, které opravdu fungují. Nanáší se pouze jednou denně, protože hravě zajistí, aby vaše podpaží zůstalo bezchybné a svěží celý den. Neobsahují žádné konzervační látky, alkohol, umělé esence a palmový olej. Nejsou testovány na zvířatech a jsou registrovány u The Vegan Society. Deodoranty jsou vhodné pro všechny druhy pokožky.

Roční předplatné + poukaz na týmovou hru TEPfactor v hodnotě 1.000 Kč
10 vydání dárek v ceně 1.000 Kč
699 Kč

Předplaťte si nyní časopis Kondice na celý rok a získáte poukaz na týmovou hru TEPfactor v hodnotě 1.000 Kč jako dárek. Zažijte na vlastní kůži unikátní týmovou hru TEPfactor! Prověříte týmového ducha a prožijete hodiny plné zábavy i dobrodružství, potrápíte mozkovny a trochu se zapotíte. V zákoutích pirátské jeskyně na vás čeká 25 úkolů, které budete plnit v několikačlenných týmech (2–5 hráčů).

Roční předplatné + parfémovaná voda Care Energy Boost od Mäurer & Wirtz (50 ml)
10 vydání dárek v ceně 430 Kč
699 Kč

Předplaťte si nyní časopis Kondice na celý rok a získejte parfémovanou vodu CARE Energy Boost od Mäurer & Wirtz v hodnotě 430 Kč jako dárek. Rafinovaná vůně, které svou přirozeností rozmazluje naše smysly. Díky své receptuře z přírodních složek se vůně CARE velmi příjemně nosí a přináší úžasný vonný zážitek. Její rozmanité vonné složky zanechávají mimořádně propracovaný komplexní dojem. Energetická vzpruha ve spreji s osvěžující kurkumou a štiplavým grapefruitem – čerstvá jako posilňující smoothie. Cena zahrnuje poštovné a balné.

Roční předplatné + kolekce pleťových masek masqueBAR
10 vydání dárek v ceně 801 Kč
699 Kč

Předplaťte si nyní časopis Kondice na celý rok a získejte kolekci pleťových masek masqueBAR v hodnotě 801 Kč jako dárek. Hravé korejské masky značky masqueBAR fantasticky osvěží a vyživí vaši pleť. Nabízí komplexní řešení pro obličej, jeho části a tělo. Nabízí salónní kvalitu se skvělým účinkem za dostupnou cenu. Dopřejte své pleti maximální péči!

Roční předplatné + detox balíček z Levandulového údolí (2 čaje á 30 g a BIO esenciální olej 10 ml)
10 vydání dárek v ceně 969 Kč
699 Kč

Předplaťte si nyní časopis Kondice na celý rok a získejte Detox balíček z Levandulového údolí v hodnotě 969 Kč jako dárek. Detox a omlazení se zeleným čajem a Levandulí Chodouňskou. Vybrali jsme to nejlepší s BIO Levandulí Chodouňskou, abychom vám dopřáli péči o celý trávicí, nervový systém a celkovou vitalitu. Po staletí je považován zelený čaj za zdroj mládí, lék proti stárnutí, detoxikační a omlazující nápoj. BIO Levanduli Chodouňskou považovali již staří Egypťané za královnu bylin pro její schopnost komplexní léčby psychiky, duše i těla lidského bytí. Potlacuje migreny, deprese a stavy uzkosti.

Roční předplatné + balíček tyčinek RAW ENERGY Bombus
10 vydání dárek v ceně 638 Kč
699 Kč

Předplaťte si nyní časopis Kondice na celý rok a získáte balíček tyčinek RAW ENERGY Bombus v hodnotě 638 Kč jako dárek. Mlsat zdravě nebylo nikdy jednodušší! Krásný dárek od české značky Bombus, která nás již 10 let motivuje ke zdravému životnímu stylu a přináší zdravé svačinky plné chuti a benefitů! Je to láska na první pohled pro všechny, kteří preferují zdravou svačinku plnou poctivých a kvalitních ingrediencí. Zdravé ovocné tyčinky BOMBUS RAW ENERGY jsou vyráběné z čistě přírodních surovin, bez tepelné úpravy. Tyčinky s datlovým základem dodávají tělu blahodárnou energii bez toho, aniž by jej zatěžovaly. Obsahují pouze ovoce, spoustu vlákniny, jsou veganské, bezlepkové, nenajdete v nich přidaný cukr ani konzervanty. Získáte balíček v hodnotě 638 Kč. Cena zahrnuje poštovné a balné.

Roční předplatné + balíček kosmetiky Sebamed
10 vydání dárek v ceně 735 Kč
699 Kč

Předplaťte si nyní časopis Kondice na celý rok a získejte zdarma balíček kosmetiky Sebamed v hodnotě 735 Kč jako dárek. Především v létě bychom při návštěvě koupališť měly dbát na intimní hygienu a tak sebou nezapomeňte přibalit intimní mycí emulzi s pH 3,8. Balíček obsahuje 5 produktů Sebamed: sprchový gel s olejem (200 ml), intimní emulze ph 3,8 (200 ml), intimní mycí emulze s ph 3,8 (50 ml) a deodorant aerosol fresh (150 ml) a opalovací mléko of 30 (150 ml).

Roční předplatné + balíček dekorativní kosmetiky od Make up Factory
10 vydání dárek v ceně 849 Kč
699 Kč

Předplaťte si nyní časopis Kondice na celý rok a získejte balíček dekorativní kosmetiky od Make up Factory v hodnotě 849 Kč jako dárek. Balíček dekorativní kosmetiky obsahuje: Vinyl Lip Gloss – Lesk na rty pro efekt plných rtů umožní vytvořit objemný a intenzivní lesk s trojrozměrným povrchem. Oční stíny – Pomocí očních stínů vytvoříte jedinečný a dechberoucí make-up pro libovolný vzhled nebo příležitost! Vysoce pigmentované textury očních stínů, které dlouho vydrží a neuvěřitelně snadno se nanášejí a roztírají. Praktická kosmetická taštička na drobnosti na líčení. Cena zahrnuje poštovné a balné.

Roční předplatné + 3x společenská od Mindok (Alenčina zahrádka, Bystroočko, Ninja karty: Pošli to dál)
10 vydání dárek v ceně 1.237 Kč
699 Kč

Předplaťte si nyní časopis Kondice na celý rok a získejte balíček společenských her Mindok v hodnotě 1.237 Kč jako dárek. Alenčina zahrádka Nebozí královští zahradníci zmatkují a snaží se vyvarovat královnina hněvu. Pomozte Alence vytvořit pro Srdcovou královnu tu nejkrásnější zahradu přesně podle jejího gusta! Bystroočko – postřehová hra Rychlá otáčecí postřehová hra pro celou rodinu, která přináší úplně nový herní mechanismus. Karta s obrázkem vám napoví, který symbol hledat. Ninja karty – Pošli to dál Staňte se tajným agentem a šiřte radost i zábavu, intrikujte a hrajte si s veřejností! Interaktivní hra, která otestuje vaši kreativitu a odvahu.

Roční předplatné + speciál časopisu Kondice: Joga proti úzkosti
10 vydání   ušetříte 50 Kč (8 %) doprava zdarma
599 Kč
649 Kč

Předplaťte si nyní časopis Kondice na celý rok za akční cenu a získejte speciál časopisu Kondice 2/2024: Jóga proti úzkosti v hodnotě 79 Kč jako dárek. Náročné pracovní úkoly, nekonečné povinnosti doma nebo péče o blízké. Řada z nás žije v každodenním stresu a úzkosti, z jejichž sevření lze jen obtížně uniknout. Jedním ze způsobů, jak najít ztracený klid a rovnováhu je praktikování jógy. Nový speciál Kondice Jóga proti úzkosti přináší tipy na to, jak pomocí ásan konečně najít balanc a zase se volně nadechnout. Vyšlo 6. 6. 2024. Cena na stánku 79 Kč.

Roční předplatné + magbook časopisu Kondice Jóga: Skvělé tělo začátečníci
10 vydání   ušetříte 50 Kč (8 %) doprava zdarma
599 Kč
649 Kč

Předplaťte si nyní časopis Kondice na rok a získáte magbook časopisu Kondice: Skvělé tělo Jóga začátečníci v hodnotě 199 Kč jako dárek. Šestitýdenní kurz pro úplné začátečnice. Padesát nejlepších pozic, síla a pružnost, relaxace a energie. Vše krok za krokem. Chcete cvičit doma a zároveň chcete rychle výsledky? Právě pro vás je určena tato kniha. Obsahuje šestitýdenní plán pro začátečníky i pokročilé, během kterého si osvojíte správné jógové pozice. A naučíte se se svým tělem dokonale pracovat. To všechno v pohodlí vlastního obýváku.

Roční předplatné + kniha z edice Receptář: Cukety a dýně
10 vydání   ušetříte 50 Kč (8 %) doprava zdarma
599 Kč
649 Kč

Předplaťte si nyní časopis Kondice na celý rok a získáte knihu z edice Receptáře Cukety a dýně jako dárek. S naší publikací se dozvíte, odkud se v minulosti dýně rozšířily do celého světa, které odrůdy patří mezi nejoblíbenější a jak je pěstovat. Zejména vám však představíme velké množství receptů, se kterými vykouzlíte chutná jídla i dezerty. A nezapomeneme ani na jedlé květy či semínka.

Roční předplatné
10 vydání   ušetříte 50 Kč (8 %) doprava zdarma
599 Kč
649 Kč
Půlroční předplatné
5 vydání   ušetříte 7 Kč (2 %) doprava zdarma
318 Kč
324,50 Kč

Elektronická verze časopisu je k tištěné verzi zcela ZDARMA.

Čtvrtletní předplatné
3 vydání   ušetříte 36 Kč (18 %) doprava zdarma
159 Kč
194,70 Kč
  • Dárky jsou po objednání dva týdny rezervovány než předplatné uhradíte
  • Dárky jsou po zaplacení předplatného zasílány do 30 dnů na adresu plátce jako balík na poštu
  • výtisky budou doručovány pouze na území České republiky

Popis časopisu

Časopis Kondice je první lifestylový časopis o zdraví, kráse a vitalitě. Spojuje v sobě lékařskou odbornost, žurnalistickou úroveň a obrazovou kvalitu. Seznamuje čtenáře s řešením zdravotních a estetických problémů, které jim dnes nabízí medicína a kosmetika.

Redakční tým Kondice je složený z profesionálních novinářů se zkušenostmi a s odbornými poradci – lékaři. Pro Kondici pracuje stálý tým 26 lékařů a odborníků na výživu, krásu, psychologii a sport.

S předplatným získáte informace a rady týkající se zdravého životního stylu, stravování, pohybu, ale i novinky z oblasti krásy a medicíny, aby se člověk cítil dobře a zdráv ve svém těle po fyzické i psychické stránce.


Pravidelné rubriky

  • Trénink
  • Běhání
  • Jídlo
  • Zdraví
  • Beauty
  • Psychologie
  • Cestování

Parametry časopisu

Země původu: Česká republika
Typ titulu: časopis
Doporučený věk: od 15 do 55 let
Jazyk: česky
Vychází: měsíčník, 10 vydání za rok
Aktuální číslo vyšlo: 24.9.2024
Příští číslo vyjde: 26.11.2024
Počet stran: 100 – 108
Rozměry: 21,5 × 27,0 cm (šířka × výška)
Vazba: lepená, V2
Cena na stánku: 64,90 Kč | 3,49 EUR
Vydavatel: VLTAVA LABE MEDIA, a.s.
Vychází od roku: 2011 (14. ročník)
Evidenční číslo: MK ČR E 20306
ISSN: 1804-9540
EAN: 9771804954004
Web: www.kondice.cz

Dárkový certifikát pro předplatné

Dárkový certifikát předplatného slouží jako slavnostní doklad pro někoho komu chcete předplatné darovat. Před předáním certifikátu nezapomeňte předplatné také objednat. Vygenerování certifikátu nenahrazuje objednávku předplatného. Pokud necháte údaje Pro koho a Věnuje nevyplněny, můžete tyto údaje napsat do certifikátu ručně.


Např. pro Babičku, Dědečka, Mámu, Tátu, ...
Záleží jen na Vás, jak velkou radost chcete udělat.
Např. Ježíšek, Rodiče, Mikuláš, Babička a Děda, ...

Certifikát je generován ve formátu PDF. Po stažení si jej můžete vytisknout na libovolné tiskárně.

Náhled dárkového certifikátu